Tim

Tatjana Nikolić je na doktorskim studijama kulturne politike, istraživačica saradnica na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i Institutu za menadžment u kulturi i rodne studije u Beču. Njenu monografiju o rodnim odnosima na regionalnoj muzičkoj sceni objavio je Zavod za ravnopravnost polova Vojvodine 2016 godine a trenutno je deo istraživačkog tima FMU i FDU „Žensko liderstvo u muzici“.

Katarina Mitić Minić je po obrazovanju muzikolog, supervizor muzike i kreativni marketar, a po opredeljenju interdisciplinarac i muzički radoznalac. Student je doktorskih studija smera Teorija umetnosti i medija koji se realizuje u okviru Interdisciplinarnih studija Univerziteta umetnosti u Beogradu. Polje njenog istraživanja jeste interdisciplinarna primena muzike, te su projekti u kojima učestvuje uglavnom bazirani na popularnoj muzici, filmu, muzici u medijima i digitalnim umetnostima. Kreator je bloga i brenda plejlisti Music Storyline, koji je zamišljen kao prostor za promociju dobre muzike.

Olga Boškov veruje da devojčice mogu da promene svet. Vreme deli između dve ljubavi: studija etnologije i antropologije, i digitalnih komunikacija kao alata ka boljem društvu kroz rad u Beogradskom centru za bezbednosnu politiku.

Maja Josić je završila master na Fakultetu tehničkih nauka, a trenutno je apsolventkinja na Psihologiji i u procesu je sticanja zvanja Integrativnog psihoterapeuta, sa osvrtom na traumu. Znanje u projektnom menadžmentu razvijala je kroz projekte vezane za oblast rodne ravnopranosti, socijalno ugrožene grupe i u domenu mentalnog zdravlja.

Maša Peruničić osnovne studije završila je na etnologiji i antropologiji, a master na studijama roda. Veštine rada sa decom usavršavala je tokom stažiranja u Etnografskom muzeju. Sada je zaposlena kao Web developer.

Ukoliko imaš predlog za saradnju, piši nam!

Ukoliko se baviš umetnošću i potrebna ti je podrška u daljem radu,

pošalji nam mejl sa svojom biografijom, kako bismo videle na koji način možemo da ti pomognemo i pružimo podršku u budućnosti!