Novosti
24.06.2019. Vesti

ZAVRŠNI KONCERT ROK KAMPA ZA DEVOJČICE!

Prvi Rok kamp za devojčice u ovom delu Evrope, koji je u ponedeljak počeo u dečjem odmaralištu „Šuplja stena”, u nedelju 27. avgusta od 12.30h imaće svoju veliku završnicu besplatnim koncertom namenjenom deci, roditeljima, mladima i svim zainteresovanim sugrađanima i sugrađankama koji vole dobar rokenrol zvuk!

Čak 8 mladih rok bendova sastavljenih od 30 devojčica iz svih delova Srbije na ovom koncertu će izvesti neke od najpopularnijih stranih i domaćih rok pesama koje su sa mentorkama vežbale tokom prethodne nedelje. Koncert se održava na otvorenom u parku dečjeg odmarališta Sportsko rekreativno obrazovnog centra „Šuplja stena” na Avalskom putu bb i trajaće do 14 časova.

Organizatorke Rok kampa za devojčice pozivaju sve zainteresovane da se jave na broj telefona 060/3338-160, email femixinfo@gmail.com ili na društvenim mrežama Rok kamp za devojčice kako bi rezervisali svoje mesto. Besplatan autobuski prevoz organizovan je od Glavne železničke stanice u Beogradu u 12 sati i neophodno je najaviti njegovo korišćenje. Obezbeđen je besplatan parking za one koji bi želeli da na koncert dođu sopstvenim vozilom, a do Šuplje stene saobraća i autobuska linija 408. U kompleksu odmarališta postoji udoban kafe restoran.

Nakon uspešno organizovanih besplatnih bubnjarskih radionica za devojčice, za kojima je vladalo veliko interesovanje u više gradova, tim programa za afirmaciju ženskog stvaralaštva Femix pokrenuo je prvi Rok kamp za devojčice u regionu, po uzoru na Girls Rock kampove koji se organizuju širom sveta skoro dve decenije. Ovim projektom FEMIX želi da podrži i ohrabri devojčice da se aktivnije, sa više sampouzdanja bave muzikom i sviranjem instrumenata koji se ne smatraju tipično ženskim i da im omogući prostor da istaknu svoje talente i svoj potencijal.

Pokrovitelji Rok kampa za devojčice su Skymusic produkcija, Trag fondacija, program SUPERSTE ERSTE banke i program Mladi su zakon Ministarstva omladine i sporta. Partneri kampa su Opština Vračar, Triglav osiguranje, Proto, Disciplina, Ekipa, Anđeli, Fruvita i Rekonstrukcija Ženski fond. Medijski sponzori su Noizz i Hej!

Za više informacija pišite na femixinfo@gmail.com ili pozovite na 064 3901 877.