Sponzori i donatori

Mama Cash – Internacionalna feministička fondacija sa sedištem u Holandiji koja podržava sveukupni rad Femixa od 2018. godine. Osnivanjem 1983. godine postaju prvi internacionalni ženski fond.

 

 

FRIDA the young feminist fund – Internacionalna fondacija za podržavanje mladih feministkinja koja od 2018. podržava rad Femixa i Rok kampa za devojčice.

 

 

Freemuse – Nezavnisna internacionalna organizacija koja se bavi zagovaranjem i odbranom prava na umetničko izražavanje. Podržava izdavanje Femiksete od 2019. godine.

 

 

Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije – Podržava rad Rok kampa za devojčice od 2018. godine putem javnog konkursa za savremeno stvaralaštvo.

 

 

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu – Njihov fond za kulturu podržao je rad Rok kampa za devojčice 2019. godine.

 

 

Western Balkans Fund – Finansirali projekat Balkan Girl Power, namenjen mladim fotografkinjama u regionu, tokom kojeg je Femix bio partner.

 

 

Erasmus+ – Putem evropskog programa za internacionalnu razmenu, Erasmus+, Femix je učestvovao na više internacionalnih i regionalnih projekata.

 

 

Rekonstrukcija Ženski fond – Jedina feministička fondacija u Republici Srbiji. Podržava rad Femixa i Rok kampa za devojčice dugi niz godina, kroz svoje različite programe.