Novosti
24.06.2019. Vesti

ROK KAMP ZA DEVOJČICE IZ UGLA UČESNICE: PREZENTACIJA

Do sada smo pričali o tome zašto baš Rok kamp za devojčicenajavljivali događajepočetak kampa i njegovu veliku završnicu, kako je cela organizacija jednog takvog poduhvata izgledala očima inicijatorke projekta. Ali kako je 7 dana na Rok kampu za devojčice izgledalo iz ugla polaznica? Kada su prvi put uzele instrument u ruke, šta im je društvo na kampu značilo, gde su sada?

Sve to, i mnogo više, možete da čujete u Impact Hub-u (Makedonska 21) na 39. Belgrade Ignite u utorak 24. oktobra od 20h. O svom muzičkom putu i ulozi Rok kampa za devojčice na njemu govoriće Milica, trinaestogodišnja gitaristkinja, koja je sa svojim bendom S.P.O.M.I. potpuno opčinila publiku i zatvorila koncert koji je obeležio kraj prvog ovakvog kampa u našem delu Evrope.

Pogledajte prezentaciju vođe mentorskog tima, Selene, dok je ideja o Rok kampu za devojčice u Srbiji bila još uvek samo ideja:

Više o Belgrade Ignite:

Ignite je globalni pokret držanja brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da inspirišu i predstave nove ideje publici u neformalnom okruženju. Ignite je, kao pokret, odnosno događaj, prvi put održan u Sijetlu 2006. godine. Za veoma kratko vreme postao je internacionalni fenomen. Danas se ovaj brz i dinamičan način prezentovanja ideja praktikuje u više od 100 gradova širom sveta.

PRAVILA SU JEDNOSTAVNA:

Prezentacije traju 5 minuta,

Svaka prezentacija ima 20 power point slajdova,

Slajdovi se automatski smenjuju na 15 sekundi,

Prezenter nema kontrolu nad menjanjem slajdova

SVAKO MOŽE DA SE PRIJAVI I BUDE PREZENTER/KA NA IGNITE-U, A IZBOR TEMA JE SLOBODAN.

Prvi Ignite u Beogradu održan je u oktobru 2009. godine. Od tada, Srbija u pokretu organizuje ovaj događaj sa ciljem da ljude podstakne da napreduju u javnom nastupu, prezentovanju i ostvarivanju svojih ideja.”