Novosti
24.06.2019. Vesti

PRVI KONCERT NOVE GENERACIJE ROKERKI 1. JULA U SREMSKIM KARLOVCIMA 26/6/2018

Dobro došli/e na prvi koncert nove generacije rokerki!

Učesnice drugog Rok kampa za devojčice pokazaće publici koliko su talentovane, posvećene i šta su tokom kampa naučile u nedelju, 1. jula od 13h na otvorenoj bini Eko centra “Radulovacki” – Mitropolita Stratimirovića 5, Sremski Karlovci.

Sajt Eko centra “Radulovački”

Nastupiće 8 bendova koje su devojčice formirale tokom kampa, i svaki će izvesti po jednu pesmu, a repertoar objavljujemo uskoro. Koncert će trajati oko sat vremena, nakon čega vas pozivamo da ostanete na druženju sa devojčicama. Ulaz je otvoren i besplatan, mala deca i porodice su dobrodošle, kao i kuce.

Facebook event “Prvi koncert nove generacije rokerki”

Rok kamp za devojčice namenjen je devojčicama koje žele da nauče osnove sviranja gitare, bas gitare, bubnjeva ili klavijatura, koje se raduju da upoznaju vršnjakinje sličnih interesovanja i da konačno izraze svoje talente i svoja rokenrol interesovanja. Tokom 7 dana Rok kamp za devojčice okupiće 30 učesnica uzrasta 10-14 godina iz različitih delova Srbije, bilo da imaju muzičkog iskustva ili ne – bitna je samo želja da uče!

Rok kamp za devojčice 2018 održava se uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Rekonstrukcije Ženskog fonda, Fondacije “Jelena Šantić”, kompanija Contango doo i Erste Banke, i svih koji su uplatili novac putem platforme Donacije.rs. Naši partneri ove godine su Ekološki Centar Radulovački, Proto, Anđeli, Coca Cola, Catalyst Balkans i Autonomni ženski centar – Mogu da neću.