Novosti
24.06.2019. Vesti

OTVORENA VRATA U BEOGRADU – PRIJAVLJIVANJE ZA UČEŠĆE I INFORMISANJE O ROK KAMPU ZA DEVOJČICE

Za sve devojčice i roditelje koji žele da saznaju još više o Rok kampu za devojčice i kako će on izgledati, žele da se posavetuju koji instrument da odaberu, da se raspitaju o organizacionim detaljima i konkursu, da upoznaju organizatorke i jednu od mentorki, a žive u Beogradu ili blizini, organizujemo otvorena vrata u četvrtak, 15. juna u galeriji Opštine Vračar (Njegoševa 77), od 17 do 20h!

Pored druženja i informisanja o kampu, devojčice će zajedno sa roditeljima moći da se direktno prijave za učešće: umesto slanja snimka u kome devojčica predstavlja sebe i svoja interesovanja, o tome ćemo ćaskati uživo. Za to vreme roditelji će popunjavati upitnik (umesto google formulara), i potpisati saglasnost (koja bi se inače slala skenirana).

Dođite 15. juna između 17 i 20h u galeriju Opštine Vračar da upoznate tim mladih koji stoji iza organizacije prvog Rok kampa za devojčice u ovom delu Evrope!

Ako ipak ne možete da dođete, ili živite u drugom delu zemlje, podsećamo kako izgleda prijava za učešće elektronskim putem:

1. Predstavljanje. Devojčica snimi kratak video u kome se predstavi, ispriča nam zbog čega želi da učestvuje, da li se već bavi muzikom, i kaže nešto o svojim interesovanjima i razmišljanjima: šta hoće da bude kad poraste, koji su joj omiljeni bendovi, vrsta muzike, kako bi nazvala svoj bend… Kreativnost je dobrodošla! Snimak se šalje na adresu femixinfo@gmail.com preko WeTransfer, Drobox ili Google Drive servisa, ili kačenjem na neku od društvenih mreža sa oznakom #RokKampZaDevojcice.

2. Upitnik. Popunjavanje kratkog online upitnika od strane roditelja (zakonskih staratelja).

3. Saglasnost. Potpisivanje i slanje skenirane saglasnosti za učešće od strane roditelja (zakonskih staratelja).

CEO TEKST KONKURSA

Konkurs je otvoren do nedelje, 25. juna.

Zahvaljujemo se Opštini Vračar što će nas ugostiti u svojoj divnoj galeriji!

Rok kamp za devojčice održaće se 21-27. avgusta 2017. u dečjem odmaralištu “Šuplja stena” na Avali. Okupiće 30 devojčica uzrasta od 10 do 14 godina iz cele Srbije koje će se opredeliti za učenje osnova sviranja gitare, bas gitare, bubnjeva ili klavijatura, uz pomoć 8 mentorki-muzičarki. Tokom trajanja kampa formiraće bendove koje ćete moći da čujete na završnom nastupu 27. avgusta! Kotizacija za učešće iznosi 12.000 dinara, i može se platiti u 4 rate.

Projekat je jedan od deset pobednika konkursa Klub Superste za 2016. u okviru programa Superste.net.. Prijatelji kampa su Opština Vračar, Disciplina i Rekonstrukcija Ženski fond i mnogi pojedinci i pojedinke. Za više informacija o kampu pročitajte ceo tekst konkursa , pišite nam na femixinfo@gmail.com ili pozovite na 060/3338-160.