Novosti
23.06.2019. Vesti

OPROŠTAJNI KONCERT IVANE NIKODIJEVIĆ

Ivana Nikodijević i njen prateći bend Tri metra Strejta nastupiće poslednji put u klubu “Propeler”. Podršku će im pružiti bend Dingospo Dali. Koncert će se održati u subotu 4.4. od 22h.

Nekadašnja učesnica Operacije Trijumf i veliki borac za povratak rock scene, Ivana Nikodijević, pravi oproštajni koncert u klubu “Propeler” na Dorćolu, zbog iznenadnog preseljenja u inostranstvo.

Isto veče, nastupiće i grupa Dingospo Dali koji opisuju kao mešavinu galame i melodije.

Dva benda, dva frontmenke, Ivana Nikodijevic i Sandra Grubić pružiće ovim koncertom pregršt novih pesama, ritmova i rifova. Publika može da očekuje tvrd i melodičan autorski rok na srpskom jeziku.

Podsetimo, Ivana Nikodijević je kompozitorka, klaviristkinja/klavijaturistkinja, pevačica, tekstopisac. Do sada je nastupala na Exitu, Šabačkom letnjem festivalu, Rockvillageu, Prnjavorstocku, i kao predgrupa grupi “Viktorija”. Kao autorka se pokazala već sa 15 godina na konkursu “Ti si moje srce” u organizaciji Ministarstva zdravlja gde je objavljena pesma “Srce” na pobedničkoj kompilaciji. Pobedila je na konkursu “Hello Dobre Vibracije” sa pesmom “Voodoo” pod pseudonimom ZVRKA koju je uradila u saradnji sa Mirkom Lukovićem (Rare).

Za izraelsku nacionalnu televiziju “Tel Aviv”, u okviru seijala “Couch diary” 2012. godine, Ivana je snimila reality emisiju, kada je ugostila dva Izraelca i provela ih kroz “svoj običan, rokerski” dan u Beogradu.

Sarađivala je sa grupama FEUD (vokali na pesmi “Televizija”), STRIP (kao klavijaturista), nastupala kao gost sa bendovima Sharks,Snakes&Planes (2012), Yu grupa (OT 2008), Alisa (2007)…

Snimila je pet novih pesama u studiju P3 za koje su planirani spotovi. Spot za pesmu “Halo” je prvi u nizu koji izlazi 2015. godine.

Spot se osvrnuo na društveni problem nasilja nad ženama u kom su samo ove godine 24 žene izgubile život.

FB EVENT

Izvor: ATA Stars