Novosti
22.06.2019. Vesti

LATE FOR COFFEE U BOŽIDARCU

Festival „Vračar Rocks“ predstavlja:
Arctic Monkeys tribute by The Somethings, Late for Coffee, Red & Blue
Centar za kulturu „Božidarac“, subota 21. februar 2015. Od 20h
Karte možete nabaviti po ceni od 250 dinara @ FELIX Shop, TC Sremska, a ista cena važiće i na ulazu.

Kao podrška The Somethingsima nastupiće dvojac Red & Blue, koji će, u skladu sa temom večeri, izvesti akustični set posvećen bendovima Arctic Monkeys i The Last Shadow Puppets, ali i mladi alternativni rock sastav Late for Coffee, čija muzika je jedinstven spoj psihodeličnog roka i amerikane.

Beogradski indie rock sastav THE SOMETHINGS pre tri godine je prvi put organizovao antologijski tribute koncert bendu Arctic Monkeys, sa ciljem da publici omogući da uživo čuju verodostojno izvođenje hitova, ali i nepravedno zapostavljenih pesama ovih indie rock giganata. U subotu, 21. februara, sada već tradicionalni godišnji koncert podići će na viši nivo – velikim beogradskim koncertom na Vračar Rocks festivalu u Centru za kulturu Božidarac!

The Somethings su svoj tribute nastup prvobitno zamislili kao relativno neobavezni predah od autorskog rada odavanjem počasti svojim muzičkim uzorima. Ipak, interesovanje za njihove tribute nastupe je vremenom raslo, što usled sve veće popularnosti samih Monkeysa, što zahvaljujući posvećenosti članova grupe The Somethings i opravdane reputacije koju su stekli energičnim svirkama. U saradnji sa Vračar Rocks festivalom sada već tradicionalni Arctic Monkeys tribute koncert premešten je iz klubova manjeg kapaciteta u Božidarac, sada već nadaleko čuven po nastupima renomiranih bendova iz Srbije i regiona, pa i šire.

FB EVENT