Novosti
22.06.2019. Vesti

LATE FOR COFFEE @JAZZ BAR CENTAR

Dođite 31.01.2015. u 21h u JAZZ BAR Centar i provedite veče uz Late For Coffee. Očekuje vas akustični set koji su spremili Violeta i Rogi, a posle toga žurka se nastavlja jer Mp3 DJs Andonovska i hepi monstr preuzimajustvar u svoje ruke.

Ulaz 100 dinara.

Late For Coffee je beogradski bend koji postoji od januara 2012. godine. Od samog početka radi na pronalaženju sopstvenog zvuka, pišući i svirajući sa dosta sirove emocije. Njihova muzika prožeta je melanholičnim vokalima Violete Pečenković i Igora Horozovića, čvrstim i dubokim bas linijama Sare Tomić, hipnotišućim melodijama na gitari Aleksandre Andonovske i neuhvatljivim bubnjem Dušana Mančić Golmajera. Ono što smatraju glavnim začinom jeste unutrašnja hemija koja njihovom stvaralaštvu daje posebnu draž. Njihove pesme su intimne i zamršene, često odsvirane u neparnim ritmovima i stilski negde između amerikane i psihodeličnog roka.

Late For Coffee spremaju singl i snimanje prvog EP-a za 2015. Publici su više puta predstavili svoju muziku, nastupima na Femix Festu 2013, Mikser Festivalu 2014, Skopje Design Week-u 2014. i samostalnim koncertima. U sopstvenoj režiji snimili su dve pesme, “Enough” i “Place to Hide”. “Enough” se može čuti na Mikser Double Dare kompilaciji, koju je objavila muzička kuća Mascom Records, a “Place to Hide” se nalazi na Femikseti 2013, kompilaciji ženskog stvaralaštva.

FB EVENT