Novosti
22.06.2019. Vesti

KONCERT: ARTAN LILI & NEŽNI DALIBOR

Festival “Vračar Rocks” predstavlja:
Artan Lili & Nežni Dalibor
Centar za kulturu “Božidarac”, petak 13. februar 2015 od 20h
Karte 500 din. @ FELIX Shop, TC Sremska

Beogradska noise-pop grupa Artan Lili postoji od 2013. godine. Pažnju su privukli već svojim prvim singl-spotom za pesmu Džoni. Ustaljena postava Romana Kasumović – glas, Dragan Knežević – gitara, Marko Ajković – bubanj i Bojan Slačala – bas i glas u aprilu 2014. objavljuje svoj prvi album, i kako kažu, ovo izdanje je specijalno koncipirano. Na albumu se nalazi dvanaest pesama koje će biti sukcesivno objavljene u određenom vremenskom periodu, a za sada se sedam pesama može preslušati besplatno ili preuzeti uz minimalnu novčanu naknadu preko profila benda na Bandcamp-u.

Prvi singl Džoni, drugi singl Najbolje što znam i treći singl Srce su osvojili prva mesta većine relevantnih Top lista u regionu. Nedavno objavljeni singl-spot za pesmu Srce je urađen u saradnji sa Zojom Borovčanin iz grupe Lira Vega, a video je snimio Miloš Gojković na lokacijama u Beogradu i New Yorku.

Video za sedmi po redu singl Ispod Kože u produkciji Petra Rudića je režirala Marina Uzelac.

Pesmu Ispod kože takođe možete čuti na Femixeti 5.0

Grupa trenutno promoviše osmi po redu singl Ako stanemo tu, takođe u produkciji Petra Rudića, za koji je video režirao Staša Tomić.

Ovim singl-spotom Artan Lili ujedno najavljuje i veliku koncertnu žurku u petak 13. februara u Božidarcu.

FB EVENT