Ko smo mi

Tatjana Nikolić je na doktorskim studijama kulturne politike, istraživačica pripravnica i saradnica u nastavi na Fakultetu dramskih umetnosti. Njen master rad o rodnim odnosima na regionalnoj muzičkoj sceni objavio je Zavod za ravnopravnost polova Vojvodine.

 

Selena Simić je bubnjarka iz Smedereva, ali zahvaljujući RKZD-u više nije jedina. Diplomirala je komunikologiju, članica je Upravnog odbora Svetske alijanske rok kampova za devojčice i bubnjarka ženskog death metal benda Nemesis.

 

Tamara Kojić je master menadžmenta u kulturi, bavi se umetničkom produkcijom i marketingom, i bila je vokal benda Vrooom. Pre Rok kampa za devojčice u Srbiju je dovela još jednu svetsku inicijativu – Kilometar Kose.

 

 

Olga Boškov veruje da devojčice mogu da promene svet. Vreme deli između dve ljubavi: studija etnologije i antropologije, i digitalnih komunikacija kao alata ka boljem društvu kroz rad u Beogradskom centru za bezbednosnu politiku.

 

Maša Peruničić osnovne studije završila je na etnologiji i antropologiji, a master na studijama roda. Veštine rada sa decom usavršavala je tokom stažiranja u Etnografskom muzeju, gde sada radi.

 

 

Katarina Mitić je po obrazovanju muzikolog, supervizor muzike i kreativni marketar, a po opredeljenju interdisciplinarac i muzički radoznalac. Student je doktorskih studija smera Teorija umetnosti i medija koji se realizuje u okviru Interdisciplinarnih studija Univerziteta umetnosti u Beogradu. Polje njenog istraživanja jeste interdisciplinarna primena muzike, te su projekti u kojima učestvuje uglavnom bazirani na popularnoj muzici, filmu, muzici u medijima i digitalnim umetnostima. Kreator je bloga i brenda plejlisti Music Storyline, koji je zamišljen kao prostor za promociju dobre muzike.

 

Tijana Milojević (1994) je detinjstvo provela u Užicu, gde je stekla i prva znanja iz oblasti muzike. U jednom trenutku je želela da postane profesionalna sportistkinja, ali je ljubav prema gitari ipak presudila. Sa četrnaest godina je dobila svoju prvu gitaru i tada počinje njeno muzičko putovanje. Čim je naučila kako da naštimuje instrument,  počela je da skida pesme bendova koje je tada slušala: Nirvana, Rammstein, Nightwish, Metallica, Rage Against the Machine itd. Prvi nastup je imala na priredbi u srednjoj školi, a nešto kasnije dolazi i prvi bend sa kojim je imala svirku u lokalnom pabu. Tijana 2013. godine upisuje studije filozofije, a muziku stavlja u drugi plan. Međutim, 2015. godine dobija poziv da se priključi ženskom bendu Nemesis i tada počinje ozbiljnije da se bavim muzikom. Sa njima je do sada imala više od 50 nastupa, među kojima su nastupi na Demo Festu u Banjaluci, Exit festivalu, Arsenal festu, Beer festu, Beer Garden-u, Hills of Rock festu u Plovdivu i mnogim drugim festivalima po zemlji i regionu…