Novosti
24.06.2019. Vesti

ERSTE BANKA PONOVO PODRŽALA ROK KAMP ZA DEVOJČICE

Sa velikim zadovoljstvom i zahvalnošću možemo da kažemo da će ERSTE banka i ove godine podržati Rok kamp za devojčice!

Drugo izdanje Rok kampa za devojčice održava se od 25. juna do 1. jula u Sremskim Karlovcima i ponovo će okupiti 30 devojčica iz različitih delova Srbije kako bi zajedno učile da sviraju gitaru, bas, bubnjeve ili klavijature, napravile bendove, družile se, stekle samopouzdanje i razbile sve stepeotipe i predrasude.

ERSTE banka je u okviru svog SUPERSTE programa prva podržala Rok kamp za devojčice krajem 2016. godine, kada je naša inicijatorka, Tatjana Nikolić bila jedna od 10 pobednica ovog takmičenja i osvojila finansijska sredstva koja su pokrenula realizaciju kampa. Inače, trenutno je u toku javno glasanje za 20 najboljih projektnih ideja u okviru donatorskog programa CENTRIFUGA ERSTE banke.

Direktorka Sektora marketinga i komunikacija Aleksandra Kosanović Strižak posetila je kamp na završnom koncertu 2017. godine, upoznala učesnice i obratila im se poručujući da tako nastave i da veruju u sebe. Drago nam je što ERSTE banka nastavlja ovu avanturu sa nama i zahvaljujemo se što omogućavaju da još jedna generacija devojčica proživi isto nezaboravno iskustvo Rok kampa za devojčice!

Završni koncert ove godine održaće se u nedelju 1. jula u dvorištu Eko centra “Radulovački” u Sremskim Karlovcima. Dobro došli!