Novosti
27.08.2019. Vesti

DEVOJČICE ROKAJU NA FESTIVALU ULIČNIH SVIRAČA U NOVOM SADU

Učesnice trećeg Rok kampa za devojčice nastupiće ove godine na Festivalu uličnih svirača u Novom Sadu. Nastup je zakazan za 31. avgust sa početkom od 18:45 časova na maloj bini u ulici Lisinskog na Petrovaradinu.

Ovo će biti izvanredna prilika da publika Festivala uličnih svirača i svi zainteresovani Novosađani i Novosađanke čuju kako zvuče mlade rokerke, koje su deo jedinstvenog projekta na našim prostorima.

Ovo je prva generacija devojčica sa Rok kampa koje su same komponovale svoju muziku i napisale tekstove za pesme koje možete čuti na njihovom nastupu u okviru Festivala uličnih svirača u Novom Sadu.

Pozivamo Vas da dođete i da uživate uz fantastičan nastup bendova:
– „Toxic taste“ (pesma Pure gasolin),
– „Pretty little rockers“ (pesma Your time),
– „Infrakt“ (pesma Srce),
– „Black Eye“ (pesma Strahovi),
– „Blood Rush“ (pesma High Voltage),
– „Autskulerke“ (pesma Mrzim školu),
– „Nightmare“ (pesma Noćna mora),
i „SatinS“ (pesma Komšinica)!

I ne samo to, za zvuk na koncertu će biti zadužne devojčice iz grupe “Smotani kablovi”, koje su polaznice ovogodišnje sekciје za zvuk i koncertnu produkciju koja se prvi put ove godine održala u okviru Rok kampa za devojčice.

Pridružite se Facebook event-u!

Pogledajte odličan snimak sa ovogodišnjeg zavšnog koncerta treće generacije devojčica sa Rok kampa za devojčice, koji je održan 20. jula na platou Doma kulture u Knjaževcu!

Preuzmite i/ili odštampajte tekstove ovih pesama kako biste mogli da sa nama pevate nove rok hitove u subotu!

Foto: Aleksandra Ignjatović