Femix.FM


Femix Tube

reportaža sa festivala ženskog stvaralaštva Femix Fest 4.0 u Kulturnom centru BIGZ 13. i 14. decembra 2013.

najavni klip za Femix Fest 2013

razgovor sa finalistkinjama FameLab takmičenja za 2013. godinu

Još klipova »

Diktafon

MLADE MUZIČARKE REGIONA NA BRITANSKIM PLEJLISTAMA
MLADE MUZIČARKE REGIONA NA BRITANSKIM PLEJLISTAMA

U poslednje vreme aktivistkinje inicijative za afirmaciju ženskog stvaralaštva FEMIX su se aktivnije bavile međunarodnom promocijom domaćih mladih muzičarki, gledajući na to kao na dodatni vetar u leđa perspektivnim i talentovanim devojkama sa prostora bivše Jugoslavije koje se autorski bave muzikom.

ceo intervju »

Arhiva intervjua »

NASTUP MLADIH ROKERKI NA BUDI-JU U PANČEVU

17/5/2018
NASTUP MLADIH ROKERKI NA BUDI-JU U PANČEVU

U nedelju 20. maja u 12h devojčice praše u Pančevu!

U okviru Bijenala dečjeg umetničkog izraza BUDI koji se tradicionalno održava u Pančevu, naši prijatelji i kolege, kulturni stvaraoci koji organizuju ovaj festival, pozvali su devojčice iz Pančeva koje su učestvovale na prvom Rok kampu za devojčice 2017. godine, da imaju prvi nastup u svom gradu!

Glavne zvezde biće Hana i Minja , učesnice Rok kampa za devojčice iz Pančeva, koje su članice bendova Stairs to the Rock i Galaxy Girls, uz manje izmene u sastavima bendova.

Nastup se održava u 12 časova u BUDI Paviljonu u Narodnoj bašti u Pančevu i ulaz je slobodan.

Mladoj Minji čestitamo i prvu samostalnu izložbu, koja je nedavno otvorena u okviru BUDI festivala i koju možete pogledati u Pančevu. Urednici programa BUDI festivala očigledno imaju dobar ukus!

Dobro došli da zajedno čujemo i podržimo devojčice, a i da saznate više o drugom izdanju Rok kampa za devojčice. Održaće se od 25. juna do 1. jula u Sremskim Karlovcima, a konkurs za učešće je trenutno u toku.


social


facebookpostanite jedan od >2.5k prijatelja Femix profila
twitter youtube kanal

Femix

Femix je projekat podrške ženskom stvaralaštvu, pokrenut 2010. godine uz inicijalnu podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.


Newsletter


Femix imenik