Femix.FM


Femix Tube

reportaža sa festivala ženskog stvaralaštva Femix Fest 4.0 u Kulturnom centru BIGZ 13. i 14. decembra 2013.

najavni klip za Femix Fest 2013

razgovor sa finalistkinjama FameLab takmičenja za 2013. godinu

Još klipova »

Diktafon

MLADE MUZIČARKE REGIONA NA BRITANSKIM PLEJLISTAMA
MLADE MUZIČARKE REGIONA NA BRITANSKIM PLEJLISTAMA

U poslednje vreme aktivistkinje inicijative za afirmaciju ženskog stvaralaštva FEMIX su se aktivnije bavile međunarodnom promocijom domaćih mladih muzičarki, gledajući na to kao na dodatni vetar u leđa perspektivnim i talentovanim devojkama sa prostora bivše Jugoslavije koje se autorski bave muzikom.

ceo intervju »

Arhiva intervjua »

6. SKUPŠTINA KOMS-A: NOVE ČLANICE I NOV SASTAV ORGANA

24/1/2018
6. SKUPŠTINA KOMS-A: NOVE ČLANICE I NOV SASTAV ORGANA

Proteklog vikenda, 19-21. januara 2018. godine, u hotelu Srbija u Vršcu održana je šesta redovna skupština Krovne organizacije mladih Srbije.

Sastavu KOMS-a pristupilo je 7 novih članica: Centar za edukaciju i savetovanje – Katalista, Razlivaliste, Studentska organizacija Paraćin, Smart Grupa, Omladinski centar Brus, Beogradski centar za ljudska prava, i Udruženje Društva Roma, čime Krovna organizacija mladih Srbije sada broji 95 organizacija članica.

Pored novih članica, tokom ove skupštine usvojeni su i novi statut u pravilnik o radu Krovne organizacije mladih Srbije, kao i Standardi u omladinskim aktivnostima u prevenciji konzumacije i promocije alkohola.

Na ovogodišnjoj skupštini izabran je i novi sastav organa KOMS-a. Za članove i članice novog upravnog odbora izabrani su Olga Dević, Saša Stojanović, Samedin Rovčanin, Igor Stojilović, Jelena Mitrović, Bogdan Rašić, sa predsednicom Milom Lukić. Nikola Božanović odabran je kao predsednik skupštine, zamenica predsednika skupštine je Maja Bojanić, a nadzorni odbor čine Aleksandar Linc-Đorđević, Marko Nedeljković, i Natalija Ristić. Čestitamo i radujemo se saradnji!

Na skupštini su učestvovale članice Organizacije za promociju aktivizma i FEMIX tima Maša Peruničić, kao delegatkinja, i Tatjana Nikolić, koja je zaokružila svoj mandat u prethodnom upravnom odboru KOMS-a.social


facebookpostanite jedan od >2.5k prijatelja Femix profila
twitter youtube kanal

Femix

Femix je projekat podrške ženskom stvaralaštvu, pokrenut 2010. godine uz inicijalnu podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.


Newsletter


Femix imenik