Femix.FM


Femix Tube

reportaža sa festivala ženskog stvaralaštva Femix Fest 4.0 u Kulturnom centru BIGZ 13. i 14. decembra 2013.

najavni klip za Femix Fest 2013

razgovor sa finalistkinjama FameLab takmičenja za 2013. godinu

Još klipova »

Diktafon

MLADE MUZIČARKE REGIONA NA BRITANSKIM PLEJLISTAMA
MLADE MUZIČARKE REGIONA NA BRITANSKIM PLEJLISTAMA

U poslednje vreme aktivistkinje inicijative za afirmaciju ženskog stvaralaštva FEMIX su se aktivnije bavile međunarodnom promocijom domaćih mladih muzičarki, gledajući na to kao na dodatni vetar u leđa perspektivnim i talentovanim devojkama sa prostora bivše Jugoslavije koje se autorski bave muzikom.

ceo intervju »

Arhiva intervjua »

MENTORSKA ŠETNJA: ZAVRŠNI DOGAĐAJ "PODELI SVOJE ZNANJE" PROGRAMA

26/10/2017
MENTORSKA ŠETNJA: ZAVRŠNI DOGAĐAJ "PODELI SVOJE ZNANJE" PROGRAMA

foto: Podeli svoje znanje

Mentorska šetnja je tradicionalni i završni događaj u okviru programa „Podeli svoje znanje“. Okupljanje je u subotu, 4. novembra 2017. godine, u 11.30 časova, kod ekspoziture Erste banke u Knez Mihailovoj 36 (kod Česme).

Okupljene polaznice, mentorke i alumnistkinje Programa i njihovi gosti, prošetaće Knez Mihailovom ulicom i tokom šetnje razgovarati o svojim uspesima i izazovima sa kojima se susreću u profesionalnom i privatnom životu. Šetnju će završiti dolaskom u KC Grad (Braće Krsmanović 4) gde će biti upriličen koncert učesnica Rok kampa za devojčice i svečana dodela sertifikata učesnicama programa 2017.

Prve Mentorske šetnje u Srbiji održane su 2008. godine u Beogradu i Nišu, kao deo akcije Globalne ženske liderske mreže i organizacije Vital Voices. Do sada je organizovano 10 Mentorskih šetnju u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu i Valjevu, sa više od 600 učesnica i učesnika. Kao završni događaj u okviru programa „Podeli svoje znanje“, ona je i prilika za uspešan nastavak uspostavljanog mentorskog odnosa između mentorki i mentorina, dalju razmenu mišljenja i dodatno promovisanje program koji ima za cilj i ekonomsko i profesionalno osnaživanje žena u našem društvu.

Program „Podeli svoje znanje“ je jedinstven program koji otvara mogućnost za lični i profesionalni razvoj žena. Zasnovan je na konceptu mentorstva, a usmeren je upravo na izgradnju međusobne podrške žena, kroz deljenje znanja, iskustava, jačanje solidarnosti, promociju dobrih uzora, umrežavanje i osnaživanje žena.

Konkurs za novu generaciju programa otvoren je do 30. novembra 2017. godine, a više informacija o projektu i konkursu pogledajte ovde.Tekst preuzet sa sajta Evropskog pokreta u Srbiji.


social


facebookpostanite jedan od >2.5k prijatelja Femix profila
twitter youtube kanal

Femix

Femix je projekat podrške ženskom stvaralaštvu, pokrenut 2010. godine uz inicijalnu podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.


Newsletter


Femix imenik