Femix.FM


Femix Tube

reportaža sa festivala ženskog stvaralaštva Femix Fest 4.0 u Kulturnom centru BIGZ 13. i 14. decembra 2013.

najavni klip za Femix Fest 2013

razgovor sa finalistkinjama FameLab takmičenja za 2013. godinu

Još klipova »

Diktafon

MLADE MUZIČARKE REGIONA NA BRITANSKIM PLEJLISTAMA
MLADE MUZIČARKE REGIONA NA BRITANSKIM PLEJLISTAMA

U poslednje vreme aktivistkinje inicijative za afirmaciju ženskog stvaralaštva FEMIX su se aktivnije bavile međunarodnom promocijom domaćih mladih muzičarki, gledajući na to kao na dodatni vetar u leđa perspektivnim i talentovanim devojkama sa prostora bivše Jugoslavije koje se autorski bave muzikom.

ceo intervju »

Arhiva intervjua »

ROK KAMP ZA DEVOJČICE GOSTUJE U PANČEVU: PROMOCIJA I PRIJAVLJIVANJE ZA UČEŠĆE

21/6/2017
ROK KAMP ZA DEVOJČICE GOSTUJE U PANČEVU: PROMOCIJA I PRIJAVLJIVANJE ZA UČEŠĆE

Posle Sombora, Zaječara, Beograda, dolazimo u Pančevo da devojčicama, tatama, mamama i svima koji su radoznali predstavimo prvo izdanje Rok kampa za devojčice na našim prostorima! Očekujemo vas u Domu omladine Pančeva u četvrtak, 22. juna, od 18 do 19h.

Rok kamp za devojčice, prvi takve vrste u Srbiji i u celom regionu održaće se od 21. do 27. avgusta na Avali kod Beograda. Devojčice uzrasta od 10 do 14 godina iz svih delova Srbije mogu se prijaviti za učenje i usavršavanje sviranja bubnja, gitare, bas gitare ili klavijatura. Svoje nove veštine pokazaće na zajedničkom nastupu na otvorenoj sceni odmarališta “Šuplja stena” na Avali kod Beograda 27. avgusta.

Poziv za učešće devojčica na kampu trenutno je otvoren i trajaće do 25. juna. Sve zaintersovane devojčice pozvane su da sa mamama, tatama, bakama, dekama, tetkama dođu da saznaju više o kampu i prijave se za učešće u četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu.

Elektronska prijava je jednostavna i sastoji iz tri dela: popunjavanja formulara, snimanja kratkog videa u kojem se devojčica ukratko predstavi i potpisivanja saglasnosti roditelja. Takođe, moguće je i prijaviti devojčicu na licu mesta u četvrtak. Ceo tekst konkursa nalazi se na našem sajtu gde će biti objavljen i spisak odabranih učesnica.


Projekat prvog Rok kampa za devojčice u ovom delu Evrope je jedan od deset pobednika konkursa Klub Superste za 2016. u okviru programa SUPERSTE.NET. Prijatelji kampa su beogradska Opština Vračar, Disciplina, Rekonstrukcija Ženski fond, i mnogi pojedinci. Iza kampa stoji tim mladih u okviru programa za afirmaciju ženskog stvarlaštva FEMIX koje možete kontaktirati za više informacija na femixinfo@gmail.com ili pozovite na 060/3338-160.


social


facebookpostanite jedan od >2.5k prijatelja Femix profila
twitter youtube kanal

Femix

Femix je projekat podrške ženskom stvaralaštvu, pokrenut 2010. godine uz inicijalnu podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.


Newsletter


Femix imenik