Femix.FM


Femix Tube

reportaža sa festivala ženskog stvaralaštva Femix Fest 4.0 u Kulturnom centru BIGZ 13. i 14. decembra 2013.

najavni klip za Femix Fest 2013

razgovor sa finalistkinjama FameLab takmičenja za 2013. godinu

Još klipova »

Diktafon

MLADE MUZIČARKE REGIONA NA BRITANSKIM PLEJLISTAMA
MLADE MUZIČARKE REGIONA NA BRITANSKIM PLEJLISTAMA

U poslednje vreme aktivistkinje inicijative za afirmaciju ženskog stvaralaštva FEMIX su se aktivnije bavile međunarodnom promocijom domaćih mladih muzičarki, gledajući na to kao na dodatni vetar u leđa perspektivnim i talentovanim devojkama sa prostora bivše Jugoslavije koje se autorski bave muzikom.

ceo intervju »

Arhiva intervjua »

ROK KAMP ZA DEVOJČICE: ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

19/6/2017
ROK KAMP ZA DEVOJČICE: ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Zbog mnogih nedoumica i pitanja koja su nam stigla prethodnih nekoliko dana, odlučili smo da otvoren poziv za učešće na prvom Rok kampu za devojčice u ovom delu Evrope produžimo do nedelje, 25. juna. Kako smo dobijali dosta sličnih pitanja, rešili smo da sastavimo listu odgovora. Ako vaše pitanje nije našlo odgovor u ovom tekstu, pišite nam na femixinfo@gmail.com, na Facebook, Instagram ili Twitter stranici, ili pozovite na 060/3338-160!
 
Da li devojčice koje imaju manje od 10 ili više od 14 godina mogu da učestvuju?
 
Prilikom selekcije, prednost će imati devojčice koje u momentu početka kampa imaju punih 10-14 godina. Međutim, ohrabrujemo devojčice koje baš žele da učestvuju, a imaju nešto manje ili više godina da pošalju svoje prijave!
 
Da li je poziv otvoren za devojčice koje žive u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji?
 
Zbog trenutnih kapaciteta organizacije i dodatnih koraka koji su potrebni kada dete prelazi granicu, ovo izdanje Rok kampa za devojčice namenjeno je samo učesnicama koje trenutno žive u Srbiji. Nadamo se da ćemo inspirisati organizacije i motivisane pojedince/ke u zemljama okruženja, i da će uskoro u svakoj biti organizovan bar po jedan ovakav kamp!
 
Da li su dobrodošle devojčice koje nikada nisu svirale nijedan instrument? A devojčice koje već idu u muzičku školu, ili su same učile da sviraju?
 
Da! Očekujemo prijave devojčica sa različitim nivoom znanja i iskustva.
 
Da li se učešće na Rok kampu za devojčice plaća? Koliko košta?
 
Kotizacija za učešće iznosi 12.000 dinara, i može se platiti u 4 rate, po 3.000 dinara.
 
Šta je sve pokriveno kotizacijom?
 
Pored programa kampa, ona pokriva i prevoz, smeštaj (pun pansion) i osiguranje. Detaljnije obrazloženje je u celom tekstu konkursa.
 
Da li se prva rata plaća prilikom prijavljivanja za učešće?
 
Ne. Prvu ratu je potrebno uplatiti tek nakon što dobijete obaveštenje da je devojčica primljena za učešće na kampu.
 
Želim da mi ćerka učestvuje na Rok kampu za devojčice, ali hoću prvo da vas upoznam.
 
Zdravo, ovo smo mi! Ako živite u Beogradu ili blizini, javite nam se i rado ćemo dogovoriti upoznavanje sa Vama i devojčicom koja želi da učestvuje. Ako to bude pre 25. juna, prijavljivanje na kamp možemo obaviti na licu mesta. Ukoliko živite dalje od Beograda, slobodno nas pozovite na 060/3338-160, a možemo i da se vidimo preko Skype-a, Viber-a, WhatsApp-a ili Facebook Messenger-a!
 
Šta je sve potrebno za prijavu?
 
Konkurs za učešće biće otvoren od nedelje, 4. juna do nedelje 25. juna 2017. Do 25. juna potrebno je poslati sva 3 dela prijave:
 
 ✓  Kratak video (do 5 minuta) u kome se devojčica predstavlja, i ispriča nam da li se bavi muzikom, zašto želi da učestvuje, kaže nešto o svojim omiljenim bendovima, kako bi nazvala svoj bend, i čime želi da se bavi kad poraste. Video se onda okači na Facebook, Youtube, Instagram, ili Twitter uz oznaku #RokKampZaDevojcice. Ako ne želite da video bude javan, pošaljite putem WeTransfer-a, Google Drive-a ili Dropbox-a.
✓  Popunjen kratki online upitnik od strane roditelja (zakonskih staratelja);
✓  Potpisanu i skeniranu ili fotografisanu saglasnost za učešće od strane roditelja (zakonskih staratelja).
 
LISTA JE OTVORENA, I NAREDNIH DANA ĆEMO DODAVATI ODGOVORE NA NOVA PITANJA!


social


facebookpostanite jedan od >2.5k prijatelja Femix profila
twitter youtube kanal

Femix

Femix je projekat podrške ženskom stvaralaštvu, pokrenut 2010. godine uz inicijalnu podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.


Newsletter


Femix imenik