Femix.FM


Femix Tube

reportaža sa festivala ženskog stvaralaštva Femix Fest 4.0 u Kulturnom centru BIGZ 13. i 14. decembra 2013.

najavni klip za Femix Fest 2013

razgovor sa finalistkinjama FameLab takmičenja za 2013. godinu

Još klipova »

Diktafon

MLADE MUZIČARKE REGIONA NA BRITANSKIM PLEJLISTAMA
MLADE MUZIČARKE REGIONA NA BRITANSKIM PLEJLISTAMA

U poslednje vreme aktivistkinje inicijative za afirmaciju ženskog stvaralaštva FEMIX su se aktivnije bavile međunarodnom promocijom domaćih mladih muzičarki, gledajući na to kao na dodatni vetar u leđa perspektivnim i talentovanim devojkama sa prostora bivše Jugoslavije koje se autorski bave muzikom.

ceo intervju »

Arhiva intervjua »

VEČE PODRŠKE ROK KAMPU ZA DEVOJČICE

5/6/2017
VEČE PODRŠKE ROK KAMPU ZA DEVOJČICE

foto: bubnjarske radionice za devojčice "All about that drum" (Branislav Radovanović)

Ako želite da pomognete realizaciji prvog Rok kampa za devojčice na ovim prostorima, saznate šta će se sve tokom kampa raditi i na koji način se prijavljuje za učešće, da se družite sa timom kampa, i pitate sve što vas zanima, dobrodošli/e ste 6. juna u Ljutić (Stevana Sremca 5, Beograd) na benefit žurku Sestre to Rade Najbolje 11 u organizaciji Rekonstrukcija Ženskog Fonda! Garantujemo sjajnu atmosferu, druženje i muziku za koju će se pobrinuti DJ Ana Dajić.

Nakon nekoliko odbijanja od strane institucija, energiju usmeravamo na alternativne izvore finansiranja, među kojima se nalazi i ova žurka, za čiju organizaciju smo zahvalni Rekonstrukciji. Zato vas pozivamo da dođete, povedete društvo, proširite informacije na društvenim mrežama, i da zajedno obezbedimo najbolji mogući Rok kamp za devojčice ovog leta!

Rok kamp za devojčice održaće se 21-27. avgusta 2017. u dečjem odmaralištu "Šuplja stena" na Avali. Okupiće 30 devojčica uzrasta od 10 do 14 godina iz cele Srbije koje će se opredeliti za učenje osnova sviranja gitare, bas gitare, bubnjeva ili klavijatura, uz pomoć 8 mentorki-muzičarki. Tokom trajanja kampa formiraće bendove koje ćete moći da čujete na završnom nastupu 27. avgusta! Projekat je jedan od deset pobednika konkursa Klub Superste za 2016. u okviru programa Superste.net.

“Sestre to rade najbolje” predstavlja žene koje svojim akcijama, radom, energijom i znanjem čine vidljive promene u društvu.

Povezano: Rok kamp za devojčice održaće se krajem avgusta na Avali


social


facebookpostanite jedan od >2.5k prijatelja Femix profila
twitter youtube kanal

Femix

Femix je projekat podrške ženskom stvaralaštvu, pokrenut 2010. godine uz inicijalnu podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.


Newsletter


Femix imenik